- lövbiff (oxinnanlår)
- sötstark senap
- cornichons
- salt, peppar
- smör
- rapsolja
- grädde
- morötter
- gul lök
- coca cola
- tandpetare
- idealmjöl, eller vanligt mjöl
- grädde
- Lägg ut lövbiffarna. Dela dem i två om de är stora. Salta och peppra
- Bre på senap och lägg på en cornichon på varje biffdel. Rulla ihop och sätt i en tandpetare
- Bryn rullarna i smör och rapsolja på hög värme
- Lägg de brynta rullarna i en kastrull
- Häll i vatten i stekpannan och häll sedan skyn i kastrullen
- Stek gul lök i smör och häll i grytan
- Skiva morötter och lägg i grytan
- Häll på en 33 cl burk coca cola, svartpeppar och salt
- Låt det koka på svag värme ca 1 timme
- Ta upp rulladerna och ta ur tandpetarna
- Gör en redning på smör och mjöl i separat kastrull
- Sila buljongen ner i redningen (spara lök och morötter), koka minst 5 minuter och häll sedan i grädde
- Häll såsen över rulladerna och lägg tillbaka lök och morötter
Servera med kokt potatis och gele